اون شلوار رو میدید بهم؟
این نه، تیره تره، ردیف بالا
بله همین
چنده قیمت؟
چه زیاد، تخفیف نداره؟
پرو کردم. بزرگ بود یه ذره، سایز کوچکترش رو هم دارید؟
این مکالمه رو همهی ما که از بوتیکها و مغازههای ایرانی خرید کردیم داشتیم.
شاید جالب باشه که نظیر این چنین مکالمههایی رو تقریبا هیچ وقت در امریکا بکار نمیبرید و نمیشنوید!
دلیلش اینه که در فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای اینجا، دسترسی به همهی اقلام و لباسها توسط مشتری بصورت مستقیم وجود داره و همهی موارد اتیکت خوردند و سایز و قیمتشون مشخصه.
مشتری و فروشندگان یکبار در هنگام مواجههی اول خوش و بش میکنند و بجز این، در اکثر موارد، فقط و فقط پای صندوق با هم ارتباط برقرار میکنند و فرآیند انتخاب اقلام مورد نیاز در تمامی فروشگاهها، بصورت تقریبا کامل توسط مشتری انجام میشه.
مواردی هم که تخفیف خورده باشه، بصورت شفاف مشخص شده و چانه زدن هیچ جایگاهی نداره. در واقع اینطور نیست که با داشتن سر و زبان، بتونید جنسی رو با قیمت بهتر بخرید؛ و اگر کمرو و خجالتی باشید، احساس بدی داشته باشید. در عوض اگر دنبال قیمتهای خوب هستید، باید حواستون رو به تخفیفهای دورهای جمع کنید.
با این روش،
1️⃣خرید رو با خیال راحت و آرامش بیشتر انجام خواهید داد
2️⃣در ارتباط با فروشنده معذب نمیشید
3️⃣قیمتها واقعیتر خواهند شد. اینطور نیست که یک بلوز به قیمت ۱۰۰ هزار تومان گذاشته بشه و هم مشتری و هم فروشنده بدونن که قیمت واقعیش ۵۰ هزار تومان هست و ۵۰ درصد جای تخفیف روی قیمت اصلی داره
4️⃣به دلیل عدم ارتباط مستقیم و رودربایستی با فروشنده، دغدغهی محدود بودن انتخابهاتون رو نخواهید داشت. مثلا برای اینکه یک شلوار بخرم، ۱۰ تا شلوار مختلف از قفسههای متنوع رو انتخاب کردم و بردم اتاق پرو! به این ترتیب با وجود گزینههای بیشتر، انتخابتون بهتر انجام خواهد بود
5️⃣سر تخفیف و انتخاب رنگ و مدل و … با فروشنده بحثتون نمیشه
6️⃣اگر خانم باشید، سر برخی لباسها و مواردی که باید از فروشندهی مرد طلب کنید، اذیت نمیشید
7️⃣ا…
ثبت نظر