توضیح: از متن زیر، ممکن است مقایسهی افراد بیمار جنسی با قوم لوط برداشت شود که اصلا صحيح نيست. منظور نگارنده افراد بيمار نبوده و منظور افرادی است كه عمل شنيع خلاف شرع انجام میدهند.
ديروز صبح آياتی از سوره أعراف را میخواندم. آيات جالبی بود. در اين آيات سرگذشت اقوام نوح، عاد، ثمود، لوط و شعيب بيان شده بود. نكتهاَی كه توجه بنده را جلب كرد سرگذشت قوم لوط بود كه پيامبرشان را به خاطر اينكه كار آنها را قبول نكرد، از شهر و ديارشان بيرون كردند و …
جالب اينكه ديروز با دوستم صحبت میكردم، ناخودآگاه صحبت از يك استاد جديد خانم دانشكده شد. دوستم بيان كرد اين خانم ….. هست. لفظش را دوست ندارم بيان كنم.
جالب تَر اينكه اخيراً يكي دو نَفَر از مبلغين شيعه را از اينجا و يكي دو تا كشور ديگه بيرون كردند چون اين عمل را قبول نداشتند. تقريباً شبيه كاری كه قوم لوط با پیامبرش انجام داد.
اينجا انجمنها و گروههای مختلفی هست كه حقوق اين افراد را دنبال میكنند. به عنوان مثال يكي دو سال پيش رئیس دانشگاه ايميل زده بود كه ما از امروز به بعد حقوق اين افراد را به رسميت میشناسيم و به عنوان ازدواج در قوانين دانشگاه در نظر میگيریم. دليل ارسال ايميل هم اين بود كه ايالت ما به صورت رسمی حقوق اين افراد را تصويب كرده و رئيس دانشگاه هم با افتخار در ايميلش اعلام كرده بود در كمتر از ٢٤ ساعت قانون جديد را اجرائی كرده است.
اگر دقت كرده باشيد يكی از مباحث داغ در مناظرههای انتخاباتی همين بحث بود. يك كلمه مخفف كه از ٤ حرف منتج شده است ، به اين گروهها اطلاق میشود. لفظش را نمینويسم چون نمیخواهم اشاعه اين مفهوم را كرده باشم. هر كدام از اين چهار حرف، نماينده يك كلمه هست و هر كلمه، نماينده يك عمل.
نامزد پيروز، فقط حقوق دو حرف از اين چهار حرف را به رسميت شناخته بود و همين باعث شد كه رقيبش بارها به او در مناظره انتقاد كند. اينجا حتی اعتراض كردن به اين حركت عواقب دارد!!!
جامعه بشری به چه سمتی دارد حركت میكند؟؟
این افراد یک نماد خاصی دارند که به آن شناخته میشوند و بر روی لباسهایشان هست. مردد بودم که در پیام قبلی نمادشان را بیان کنم یا نه. چون اشاعهی این کار را درست نمیدانم. هر چند که یک جستجوی کوچک انجام دادم و دیدم در وبسایت های فارسی هم مرسوم هست و ظاهراً بعضیها خواسته و یا ناخواسته این نماد را روی لباسشان در ایران دارند [1].
به خاطرم هست که یک شب جمعه، بعد از دعای کمیل در ساختمان مخصوص فعالیتهای دانشجویی دانشگاه که دعا آنجا برقرار بود، وقتی بعد از دعا از اتاق خارج شدیم ، دیدیم صدای موسیقی در ساختمان بلند هست. این ساختمان چند طبقه هست و اتاقها و سالنهایی برای فعالیتهای دانشجویی دارد. یکی از این سالنها از همه بزرگ تَر هست و شاید ٧٠٠ ، ٨٠٠ نفری ظرفیت داشته باشد.
صدای موسیقی از آن سالنِ بزرگ میآمد. متوجه شدیم که آنجا برنامه است. دوستم یک نگاهی کرد و گفت گروه ٤ حرفی هستند (البته اسمشان را گفت). من با تعجب گفتم نه بابا، این همه آدم اونجا هست. گفت: مطمئنم. پرسیدم از کجا؟ گفت از روی لباس افرادی که بیرون سالن هستند فهمیدم. آنجا بود که فهمیدم نمادشان چیست. آن جلسه در واقع گردهمایی آنها بود و آنجا بود که فهمیدم چقدر آدم با این منش در دانشگاه وجود دارد.
به خاطرم هست در سفری که به شهر بوستون داشتم، کنار دانشگاه هاروارد، یک گروه از دانش آموزان ( حدود ١٠٠ نفر) به همراه معلمانشان را دیدم. عموماً رنج سنی خردسال و نونهال بودند. همهی آنها پیراهن متحدالشکل داشتند. یکی از دوستان گفت اینها همه از آن گروه ٤ حرفی هستند. گفتم از کجا میگی؟ گفت: روی پیراهنشون رو ببین! بله دوباره نماد را دیدم!
همین چند ماه پیش یکی از دوستان شیعهی ایرانی که مادرش امریکایی هست را در یک شهری به صورت اتفاقی دیدم. به همراه مادرش بود. مادرش مسلمان شده و محجبهی کامل است. این دوست، اون سر امریکا زندگی میکنه و حدود ٥ ساعت با هواپیما بین ما فاصله است. این خانواده که ما را کاملاً اتفاقی دیدند اصرار کردند برای ناهار به رستورانی برویم. سر میز ناهار، مادر دوستم که استاد کالج هست تعریف میکرد دانشجوهایش با لباسی که نماد آن گروه است میآیند سر کلاس و ایشان از این قضیه ناراحت بود. شاید به این خاطر باشد که میخواهند کارشان را تبلیغ کنند.
اگر در گوشی آیفون آن ۴ حرف را تایپ کنید هم نماد آنها به عنوان علامت پیشنهادی آورده میشود! به هر حال انسان بایستی آگاه باشد، اما مواظب باشد که اشاعهی این کار را نکند!
[1] البته به این معنا نیست که هر کسی در ایران از این نماد استفاده کرد، حامی آن گروه هست، چون خیلیها اطلاع ندارند.
ثبت نظر